2009
Label: Zmex - CD 6649645,PGP RTS - CD 6649645 • Format: CD Album, Compilation • Country: Serbia • Genre: Rock, Pop • Style: New Wave, Pop Rock
Rekla Je Da U Mojoj Glavi Čuje Gitare I Bubnjeve - Piloti - Najveći Hitovi (CD, Album)

Rekla Je Da U Mojoj Glavi Cuje Gitare I Bubnjeve. Secam se te godine. kada sam znao ime svake ulice. kada sam sedeo u prolazu. i cekao da padne noc. Leto je bilo vrelo. kao vino kad se prolije. i rekla je da u mojoj glavi. cuje gitare i bubnjeve.

KIKI LESENDRIĆ i Piloti – "Rekla je da u mojoj glavi čuje gitare i bubnjeve" / City Records, / CD / pop, rock / Serbija Piloti je pop rock sastav iz Beograda, Srbija. Osnovan je godine i bio je dio jugoslavenske novovalne scene. Ipak, sastav se kasnije okreće ka pop rocku. Postaje jedan.

Rekla je da u mojoj glavi čuje gitare i bubnjeve. Robert Takarič. Izdavač: Bookland. Žanr: Knjige za decu. 5 komentari (0) 10%. 10%. za 3. Cena: ,00 din.

Drugi LP "Dvadeset godina" objavili su godine. Posle duže pauze, godine u izdanju PGP RTS, izašao je album "Kao ptica na mom dlanu". Na njemu su hitovi: Kada sanjamo, Rekla je da u mojoj glavi čuje gitare i bubnjeve, Iza oblaka. Vrhunac popularnosti, Piloti, su dostigli sredinom osamdesetih godina prošlog veka.

7. Rekla je da u mojoj glavi čuje gitare i bubnjeve 8. Leto 9. Ako misliš da sam tužan Ona Tajna je u tebi skrivena Neka te bog čuva za mene Tiho, tiho To je sudbina Dan velike pobede Sa tvoje strane ulice Devojka bez imena Zaboravi snove • Najveći hitovi (Zmex, PGP RTS ) 1. Svi smo mi ponekad.


Księżniczka - Mister Dex - Znowu Razem (CD, Album) Клей - Скрябін - Альбом (CD) Bye Bye Blues - Frijid Pink - Defrosted (CD, Album)