1975
Label: Philips - 6478 053 • Format: Vinyl LP, Compilation • Country: Norway • Genre: Folk, World, & Country •
Lille Julaften Vise - Various - Nå Er Det Jul Igjen (En Juleplate For Hele Familien) (Vinyl, LP)

Lille julaften kalles også tollesmesse, torlaksmesse og sjursmesse og sjulsmesse og er den desember.. Tollesmesse er til ære for den islandske biskop Thorlákr Thorhallsson (—), som ble gjort til helgen i I Norge var han først og fremst populær på Vestlandet og i er merket på primstaven med et halvkors.. Sjulsmesse: Nordafjells og i enkelte deler av Estimated Reading Time: 2 mins.

 · God Jul! I dag er det Lille Julaften, med stor L fordi det er den nest beste dagen i året. Jeg innså faktisk ikke det før nå. For første gang på så lenge jeg kan huske, våknet jeg helt av meg selv uten å ha på vekkerklokke. Jeg gjorde det mer når jeg bodde hjemme fordi da visste jeg at jeg ble ve.

Discover releases, reviews, songs, credits, and more about Nå Er Det Jul Igjen (En Juleplate For Hele Familien) at Discogs. Shop Vinyl and CDs and complete your collection.

 ·  · Foto: Kjartan Bjelland – Jeg syns det er altfor tidlig. Se alle PlatespillereNå er det jul igjen Various Artists Play on Napster Hei hå, nå er det jul igjen vi lager jule-gøy og går på ball igjen Hei hå, bli med å syng min venn for her er Per og Pål og julemenn og nisser, troll og. Hei hå, da blir det jul igjen. Posted on

 ·  · Jeg har noen billigere gitarer hengende, men det er rimelig sjeldent at noen av de får særlig spilletid utenfor huset. Årsaken er at de på en eller annen måte ikke føles helt "oppi der", eller at jeg rett og slett ikke stoler % på dem. Unntaket er de to Mex-Fender'ne som jevnlig er med, selv om Jimmie Vaughan-Straten nå er.


Mi Vida En Rabia - Psicosis - El Sonido Del SkaPunk (CD) Tomorrow Night - Elvis Presley - Elvis For Everyone! (Vinyl, LP, Album) LAffiche Rouge - Monique Morelli - Chansons DAragon (Vinyl, LP, Album)