2000
Label: 3T - 159 790-4 • Format: Cassette Album • Country: Hungary • Genre: Rock, Pop • Style: Alternative Rock, Pop Rock
Hullám Tanulmány - Kispál És A Borz - Velőrózsák (Cassette, Album)

Kispál és a Borz Hullám tanulmány: Nincsenek a strandon csak sirályok és tócsák Végig a fövenyen vakondok tolják A helyéről a földet, más mozgás alig van Csak a hull.

Kispál és a Borz Velőrózsák album: Az autóm és én, Kapcsolj le mindent, Ha ez a vég.

Access the complete album info (31 songs) Megadó 20 Év. Tiszai pu. Kispál és a Borz András Lovasi / Composers: Kispál és a Borz / Other contributors: Tristram Shandy Úr - D.R. Már Délután (Mi Már Délelőtt) Hullám Tanulmány. Kispál és a Borz. Velőrózsák.

Album. Velőrózsák Kispál És A Borz. Released Hullám tanulmány Lyrics. 7. Mialatt az ég Lyrics. 9. Nincs nagy baj Lyrics. Még egyszer.

Watch the video for Hullám tanulmány from Kispál és a Borz's Velőrózsák for free, and see the artwork, lyrics and similar artists.


Jumpin With Symphony Sid - Oscar Peterson - Keyboard (CD, Album) No Jobs - Various - Bundeswehrfreie Zone - Keine Menschen, Keinen Cent Für Ihren Krieg (CD) Či Či Do - Svetlana Makarovič - Pesmice Iz Mačje Preje (Cassette)