1997
Label: МРТ - МП 21255 • Format: Cassette Album, Stereo • Country: Macedonia • Genre: Folk, World, & Country • Style: Folk
Златен Клуч На Љубовта - Гоце Арнаудов* - Секогаш Ваш - 3 (Cassette, Album)

 · Гоце Арнаудов - Златен клуч на љубовтаТекст:Скитав цела младост,оставав и љ ми е тамбура, а душа.

 · Скопје инфо - Разводот е тежок период за секоја личност, но секогаш учиме по нешто и од тие моменти. Една од тие работи е и разбивањето на илузиите и предрасудите кои сме ги имале за љубовта, а кои можеби сме требале.

 · Британски златен суверен Джордж v – а 1 Австрийски Дукат от гр. се търгува на около % над борса. Примерите показват сходни по грамаж продукти, с еднаква световна ликвидност и Reviews: 4.

Едно од најзначајните уметнички дела насликано и извајано на варијација од темата на митологијата е создадено во периодот помеѓу и година од страна на францускиот сликар Jean-Léon Gérôme, преставник на уметничкиот.

Висулки 14К. бр. Синджир,колие с висулка/и 14К. 84 бр. Детски пръстени 14К. 67 бр. Детски гривни 14К. бр.


Black Waterslide - Derek Monypeny - La Tortuga Del Alma (Cassette) Animals - Nickelback - All The Right Reasons (CD, Album) Power Fantastic - Prince - One Night Alone In Japan (CD)